Goede start het halve werk

Gepubliceerd op 8 juli 2021 om 09:41

Je zou zeggen dat elke dag een goed start van je dag maken heel eenvoudig is. Toch wordt hier te weinig aandacht aan besteed. Een goed begin met aandacht voor jezelf en wat deze dag gaat brengen. De optie van net wat eerder op te staan en jezelf verwennen met een ontbijt wat aandacht heeft gehad speciaal voor jou. Het is geweldig als anderen daar van mee kunnen genieten. De kracht van aandacht en dankbaarheid is een krachtige tool die er voor kan zorgen dat je jezelf als waardevol kan ervaren, maar je zult zien dat anderen het ook op zullen opmerken. 

Daarom hanteer ik onder andere de affirmatie dat ik deze dag kom om van waarde te zijn.  Daarbij starten met goede voeding en mijn levenselixer tegenwoordig zonder appelazijn omdat ik van mening dat 2 weken op en 2 weken af meer effectief is.
 Ik volg Jelle Hermes van SoChicken al een tijdje hij heeft ook een aantal leuke ochtend rituelen die leuk zijn om toe te voegen voor een leuke start van de dag. Klik dan op de bovenstaande link van SoChicken.

Maak er een liefdevolle dag van met aandacht voor jezelf en je omgeving.

 

Liefs Bas


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.